Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Aktuelni konkursi
-
-
-
-
Godišnji izveštaji o radu javnih preduzeća
Cenovnik usluga javnih preduzeća
Promo materijali i brošure
Baze podazaka
Službeni list opštine Beočin
Pitajte predsednika
Pitajte predsednika skupštine
Javne nabavke
<< Nazad

Zamenik predsednika opštine Beočin

Boro Predragović

Zamenik predsednika opštine Beočin - Boro PredragovićRođen je 1. oktobra 1954. godine u Jakupovcima, opština Laktaši, Republika Srpska. Osnovnu školu završio u rodnom mestu, a od 1969. do 1973. godine pohađa Srednju školu unutrašnjih poslova u Sremskoj Kamenici. Kao jedan od najboljih učenika ostaje da radi u školi kao komandir – vaspitač. Pošto se pokazao kao jedan od boljih komandira - vaspitača upućen je na Vojnu akademiju kopnene vojske u Beograd, gde se školuje i usavršava od 1975. do 1979. godine.

Po završetku Vojne akademije vraća se u školu u Sremsku Kamenicu gde obavlja poslove: predavača – nastavnika, načelnika, klase, pomoćnika direktora, zamenika direktora, a 2000. godine obavlja i dužnost direktora škole. Komandant specijalnih i posebnih jedinica republičkog MUP-a bio je od 1990. do 1999. godine. Obavljajući dužnost zamenika direktora škole penzioniše se 2005. godine u činu pukovnika.

Za pokazano znanje, zalaganje i požrtvovnost u svojoj oficirskoj karijeri više puta je pohvaljivan i nagrađivan od ministra unutrašnjih poslova, a nosilac je i Medalje rada. Istakao se i u humanitarnom radu.

Po penzionisanju započinje karijeru u privredi i to u kompaniji „MIKOM“, koju uspešno, kao direktor, vodi već 15 godina.

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-