Сачекајте моменат!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Актуелни конкурси
-
-
-
-
Годишњи извештаји о раду јавних предузећа
Ценовник услуга јавних предузећа
Промо материјали и брошуре
Базе подазака
Службени лист општине Беочин
Питајте председника
Питајте председника скупштине
Јавне набавке
<< Назад
Нови Сад, 24. август 2017.

Покрајина  улаже у обнову вртића

Покрајина  улаже у обнову вртића

Покрајинска влада издвојила је нових 253 милиона динара за обнову и реконструкцију предшколских установа, школа и домова ученика на територији Војводине.

Тим поводом склопљени су и нови уговори, а потписивању су присуствовали председник Покрајинске владе Игор Мировић и покрајински секретар за образовање, прописе, управу и националне мањине Михаљ Њилаш. Oве године  су по први пут издвојена овако значајна средства за објекте образовних установа на територији Војводине, јер је ово један од најважнијих задатака, да се подрже оне установе у којима бораве, уче и васпитавају се наша деца, а реч је о објектима у које се деценијама није озбиљније улагало.

Покрајина  улаже у обнову вртићаПокрајина  улаже у обнову вртића

Како је председник покрајинске Владе  Игор Мировић најавио, следеће године биће издвојена још значајнија средства за ову намену, истакавши да је ова активност једна од оних, која ће обележити мандат садашње Покрајинске владе.

Ове године већ је успешно реализован конкурс за доделу средстава за израду пројектно-техничке документације, када је усмерено нешто више од 48 милиона динара за ту сврху, а сада се потписује 80 уговора са представницима 12 предшколских установа, 38 основних, 20 средњих школа и шест домова ученика. Ова средства, биће уложена у установе које се налазе на територији чак 36 локалних самоуправа, од укупно 45 колико их има у Војводини. Побољшање услова осетиће 28.506 деце.

Покрајина  улаже у обнову вртићаПокрајина  улаже у обнову вртића

Данашњем потписивању уговора испред општине Беочин присуствовао је председник општине Митар Милинковић, који је  потписао уговор у износу од 3.400.000,00 динара за пројекат санације прозора на згради ПУ "Љуба Станковић" на објекту "Бубамара" у Беочину.

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
992