Сачекајте моменат!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Актуелни конкурси
-
-
-
-
Годишњи извештаји о раду јавних предузећа
Ценовник услуга јавних предузећа
Промо материјали и брошуре
Базе подазака
Службени лист општине Беочин
Питајте председника
Питајте председника скупштине
Јавне набавке
<< Назад
Нови Сад, 17. мај 2017.

Регресирање превоза ученика средњих школа

Регресирање превоза ученика средњих школа

Регресирање превоза ученика средњих школаУ среду 17.05.2017. године у Покрајинској влади обављено је потписивање уговора са представницима свих 45 градова и општина на територији АП Војводине, које су, путем конкурса, добиле средства за регресирање превоза ученика средњих школа. Из покрајинског буџета за ову намену је издвојено 183.000.000,00 динара.

Регресирање превоза ученика средњих школаТим поводом Председник Покрајинске владе Игор Мировић саопштио је да је ово још једна од активности Покрајинске владе и ресорног секретаријата где се види да брига о младима има посебно место, јер смо заједница која брине за своје нараштаје. Овај конкурс је још један корак у низу где се види жеља за даљом сарадњом са локалним самоуправама, да се проналазе решења у заједничком интересу и да се међусобно помажемо. Представљајући нови концепт и боље организован приступ, тимски и заједнички рад и   координацију са Канцеларијом за јавна улагања, председник Мировић је најавио и нове погодности, субвенције и конкурсе у области образовања.

Регресирање превоза ученика средњих школаРегресирање превоза ученика средњих школа

Потпредседник Покрајинске владе и покрајински секретар за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице Михаљ Њилаш говорио је о значају конкурса за регресирање превоза ученика, као и о условима и критеријумима за доделу буџетских средстава за ову намену.

У складу са одлуком о додели средсатва, општини Беочин по основу Конкурса за  регресирање превоза ученика средњих школа на територији АП Војводини за 2017. годину додељено је 2.600.000,00 динара.

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
959