Сачекајте моменат!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Актуелни конкурси
-
-
-
-
Годишњи извештаји о раду јавних предузећа
Ценовник услуга јавних предузећа
Промо материјали и брошуре
Базе подазака
Службени лист општине Беочин
Питајте председника
Питајте председника скупштине
Јавне набавке
<< Назад
Беочин, 28. април 2017.

Потписан уговор за суфинансирање атарских путева и отресишта

Потписан уговор за суфинансирање атарских путева и отресишта

Покрајинска влада на челу са председником Игором Мировићем конкурсима за 2017. годину определила је значајна средства за мање средине и општине које су дуги временски период у назад биле занемарене и запостављене у погледу финансирања основних и неопходних инфраструктурних садржаја. На овај начин ће вишегодишњи проблеми мањих средина и осиромашених општина коначно бити решавани, а расписаним конкурсима и њиховом реализацијом путем уговора биће дат значајан допринос подизању квалитета рада и живота на селу као и у мањим срединама.

Потписан уговор за суфинансирање атарских путева и отресиштаПотписан уговор за суфинансирање атарских путева и отресишта

У петак, 28. априла 2017. године у згради Покрајинске владе, потпреседник Покрајинске владе Ђорђе Милићевић свечано је уручио уговоре представницима локалних самоуправа који су остварили право на бесповратна средства по основу конкурса Покрајинског секретаријата за пољопривреду, водопривреду и шумарство. Овај програм се у Војводини није примењивао више од пет година, а његовом реализацијом биће урађано више од 60.000 метара атарских путева и 5.000 метара отресишта. Потписани су уговори са 20 локалних самоуправа, укупне вредности 420 милиона динара. Том приликом председницима локалних самоуправа честитано је на доброј припреми пројеката и упућен позив за учешће на будућим покрајинским и републичким конкурсима.

Општини Беочин по основу Конкурса за суфинансирање уређења атарских путева и отресишта у 2017. години додељено је 2,5 милиона динара док за преостали део укупне вредности пројекта општина сама издваја преко 3 милиона динара.

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
954