Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
Razvojni fond Vojvodine
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 28. april 2017.

Potpisan ugovor za sufinansiranje atarskih puteva i otresišta

Potpisan ugovor za sufinansiranje atarskih puteva i otresišta

Pokrajinska vlada na čelu sa predsednikom Igorom Mirovićem konkursima za 2017. godinu opredelila je značajna sredstva za manje sredine i opštine koje su dugi vremenski period u nazad bile zanemarene i zapostavljene u pogledu finansiranja osnovnih i neophodnih infrastrukturnih sadržaja. Na ovaj način će višegodišnji problemi manjih sredina i osiromašenih opština konačno biti rešavani, a raspisanim konkursima i njihovom realizacijom putem ugovora biće dat značajan doprinos podizanju kvaliteta rada i života na selu kao i u manjim sredinama.

Potpisan ugovor za sufinansiranje atarskih puteva i otresištaPotpisan ugovor za sufinansiranje atarskih puteva i otresišta

U petak, 28. aprila 2017. godine u zgradi Pokrajinske vlade, potpresednik Pokrajinske vlade Đorđe Milićević svečano je uručio ugovore predstavnicima lokalnih samouprava koji su ostvarili pravo na bespovratna sredstva po osnovu konkursa Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo. Ovaj program se u Vojvodini nije primenjivao više od pet godina, a njegovom realizacijom biće urađano više od 60.000 metara atarskih puteva i 5.000 metara otresišta. Potpisani su ugovori sa 20 lokalnih samouprava, ukupne vrednosti 420 miliona dinara. Tom prilikom predsednicima lokalnih samouprava čestitano je na dobroj pripremi projekata i upućen poziv za učešće na budućim pokrajinskim i republičkim konkursima.

Opštini Beočin po osnovu Konkursa za sufinansiranje uređenja atarskih puteva i otresišta u 2017. godini dodeljeno je 2,5 miliona dinara dok za preostali deo ukupne vrednosti projekta opština sama izdvaja preko 3 miliona dinara.

-
-
-
-
-
-
-
-