Сачекајте моменат!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Актуелни конкурси
-
-
-
-
Годишњи извештаји о раду јавних предузећа
Ценовник услуга јавних предузећа
Промо материјали и брошуре
Базе подазака
Службени лист општине Беочин
Питајте председника
Питајте председника скупштине
Јавне набавке
<< Назад
Беочин, 7. март 2017.

Хитан састанак штаба за ванредне ситуације

Хитан састанак штаба за ванредне ситуације

Поводом урушавања моста преко Козарског потока у Беочину на раскрсници путева Карађорђеве и Дунавске улице у правцу девијације пута Р 117, председник општине Беочин и командант Штаба за ванредне ситуације Митар Милинковић, сазвао је хитан састанак на коме је донет закључак да се одмах предузму мере за његово санирање и реконструкцију како би се тај део пута што пре оспособио и омогућило нормално функционисање саобраћаја на једном од главних праваца ка постојећој индустријској зони, бројним привредницима, насељу Шљивик и у том насељеном делу Беочина где живи готово 1/3 његових становника.

Хитан састанак штаба за ванредне ситуацијеХитан састанак штаба за ванредне ситуације

Мост је у непосредној близини основне школе, на шта је посебно указано, и такво стање представља велику опасност за све оне који као пешаци прелазе преко њега. То се посебно односи на оне најмлађе, децу и ученике школе, што од нас свих захтева брзо превазилажење настале ситуације. Стога су правовремено спроведене и мере обезбеђења од стране надлежних инспекцијских служби, саобраћајне полиције и уз помоћ ЈКП Беочин.

Хитан састанак штаба за ванредне ситуацијеХитан састанак штаба за ванредне ситуације

Стручне службе општине, из области грађевинске струке и саобраћаја, даће потребно техничко решење у вези решавања овог проблема, а чијем ће се реализовању приступити заједнички и уз помоћ свих субјеката у општини јер је решавање проблема од општег и заједничког интереса.

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
941