Сачекајте моменат!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Актуелни конкурси
-
-
-
-
Годишњи извештаји о раду јавних предузећа
Ценовник услуга јавних предузећа
Промо материјали и брошуре
Базе подазака
Службени лист општине Беочин
Питајте председника
Питајте председника скупштине
Јавне набавке
<< Назад
Нови Сад, 23. фебруар 2017.

Општина Беочин добила средства за финансирање и суфинансирање пројеката путем јавних конкурса у области спорта, образовања и здравства

Општина Беочин добила средства за финансирање и суфинансирање пројеката путем јавних конкурса у области спорта, образовања и здравства

Најављена реализација зацртаних планова у 2017. години председника општине Беочин Митра Милинковића и општинског руководства почела је да се остварује. Приоритет дат пројектима и програмима са циљем бољих услова живота грађана правилна је и правовремена процена која се остварује већ почетком године добрим пројектима и аплицирањем према конкурсима републичких и покрајинских фондова.

Председник Покрајинске владе Игор Мировић и директор Управе за капитална улагања Недељко Ковачевић уручили су данас у Покрајинској влади уговоре представницима градова, општина и здравствених институција, који су остварили право на бесповратна средства за финансирање и суфинансирање пројеката на конкурсима Управе за капитална улагања АП Војводине. Укупан износ додељених средстава је 1.404.436.320,00 динара и тај износ добиће 39 општина и 11 институција за реализацију 68 пројеката.

Управа за капитална улагања АП Војводине је током јануара спровела седам конкурса, и то за финансирање и суфинансирање пројеката у областима локалног и регионалног економског развоја, културе, предшколског и основног образовања и васпитања, развоја спорта, саобраћајне инфраструктуре, водоснабдевања и заштите вода и здравствене заштите.

У складу са одлуком о додели средстава, општини Беочин је додељено укупно 14.379.428,19 динара за реализацију пројеката у спорту за санацију и адаптацију спортских терена у јавном парку 5.000.000,00 динара и у образовању за енергетску санацију ПУ "Љуба Станковић" замена крова на објекту "Бубамара" у Беочину 9.379.428,19 динара.

За финансирање и суфинансирање набавке медицинске опреме и беочинском Дому здравља опредељено је 3.450.000,00 динара при чему ће за набавку санитетског возила овај дом здравља издвојити и додатних 1.150.000,00 динара сопствених средстава.

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
937