Сачекајте моменат!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Актуелни конкурси
-
-
-
-
Годишњи извештаји о раду јавних предузећа
Ценовник услуга јавних предузећа
Промо материјали и брошуре
Базе подазака
Службени лист општине Беочин
Питајте председника
Питајте председника скупштине
Јавне набавке
<< Назад
Беочин, 29. децембар 2016.

Потписан протокол о сардњи Општине Беочин и Центра за социјани рад Нови Сад

Потписан протокол о сардњи Општине Беочин и Центра за социјани рад Нови Сад

У складу са договором на састанку одржаном у новембру месецу, и спровођењем Уредбе о мерама социјалне укључености корисника новчане помоћи и њихово радно ангажовање, данас је потписан Протокол о сарадњи Општине Беочин и Центра за социјални рад Нови Сад. Протокол су потписали Предсеник општине Беочин Митар Милинковић, а испред Центра за социјални рад Ангелина Вукелић руководилац Одељења у Беочину.

Потписан протокол о сардњи Општине Беочин и Центра за социјани рад Нови СадПрепознати проблеми, ангажовање и решавање истих, од стране председника општине Митра Милинковића у овој области, део су сталне бриге и настојања да се помогне најугроженијим категоријама грађана наше општине. У остварењу тога, поред већ примењиваних сталних мера помоћи од стране Општине, овим Протоколом обезбеђено је ангажовање радноспособних корисника једнократне новчане помоћи чиме ће исти обављати одређене послове и рад у јавно комуналним предузећима и установама, и тако бити укључени у друштвене токове.

Тренутна сарадња Центра и Општине је на завидном нивоу, одредбе важећег Уговора се поштују, али се стално траже и изналазе могућности и решења како би локална заједница омогућила бољи рад Центра за социјалан рад и пружала боље и одговарајуће услуге и помоћ становништву, грађанима наше општине.

Тако ће, у будуће, за 2017. годину, Општина Беочин финансирати, поред средстава у износу од једне бруто зараде, и још једне половине бруто зараде, и то у висини зараде за једног радника са пуним радним временом, и једног радника са половином радног времена са високом стручном спремом и износ од једне бруто зараде са пуним радним временом за радника са средњом стручном спремом.

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
927