Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
Razvojni fond Vojvodine
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 18. jul 2016.

Javna preduzeća dobila nove v.d. direktore

Javna preduzeća dobila nove v.d. direktore

U velikoj sali Skupštine  opštine Beočin, danas 18. jula 2016. godine, održana je 4. redovna sednica Skupštine opštine kojom je predsedavao predsednik skupštine Zoran Stokuća.

Sednici su prisustvovali  predsednik opštine Mitar Milinković, članovi Opštinskog veća, zamenik predsednika opštine Milanko Bjelobrk, predstavnici nadležnih službi Opštinske uprave i  predstavnici javnih preduzeća.

Pred odbornicima se našlo 14. tačaka dnevnog reda.

Najznačajnije tačke dnevnog reda odnosile su se na kadrovska promene u oviru javnih preduzeća i u oviru skupštinskih radnih tela, komisija i saveta. Pored toga usvojen je i Izveštaj o radu  Pravobranilaštva opštine Beočin za 2015. godinu.

Na ovoj sednici dužnosti direktora JKP "Beočin" je razrešen Nebojša Katić, a na njegovo mesto kao v.d. direktor postavljen je Zoran Tešić iz Beočina.

U javno predzeće "Sportsko poslovni centar Beočin" Beočin je za v.d. direktora imenovana diplomirani pravnik iz Beočina Jelena Drobnjak.

Odbornici su razmatrali i usvojili predloge rešenja o imenovanju predsednika i članova u Savetu za privredu i lokalni ekonomski razvoj, u Savetu za mlade, u Socio-ekonomskom savetu, u Savetu za javni red i mir kao i članovima Stručnog tima za projekat koncesije poveravanja obavljanja komunalne delatnosti proizvodnje i distribucije toplotne energije.

Na dnevnom redu Skupštine našli su se i Predlozi rešenja o razrešenju i imenovanju članova Komisije za dodelu opštinskih nagrada i priznanja i člana Školskog odbora Osnovne škole "Jovan Grčić Milenko" Beočin.

Sednica je završena odborničkim pitanjima i predlozima.

-
-
-
-
-
-
-
-