Сачекајте моменат!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Актуелни конкурси
-
-
-
-
Годишњи извештаји о раду јавних предузећа
Ценовник услуга јавних предузећа
Промо материјали и брошуре
Базе подазака
Службени лист општине Беочин
Питајте председника
Питајте председника скупштине
Јавне набавке
<< Назад
Беочин, јануар 2016.

Овележена школска слава

Светосавске повеље – најбољима

Светосавске повеље – најбољима

У духу традиција православља и светосавља Основна школа „Јован Грчић Миленко“ и ове године је обележила и прославила Светог Саву – школску славу. На свечаној академији одржаној у беочинском Дому клутуре ученици ове Школе извели су пригодан културно - уметнички програм, а бираним речима све присутне поздравила је Татјана Сакан, вршилац дужности директора Школе. Резање славског колача обавио је парох беочински Мирослав Бабић, а кумство је од досадашњег кума Зорана Јанићевића преузео нови кум школске славе Миња Зељковић, власник грађевинског редузећа „Бест изградња“.

Светосавске повеље – најбољимаСветосавске повеље – најбољима

На Светосавској академији уручене су и „Светосавске повеље“ за 2015. годину. У конкуренцији основних школа повеље су добили: Петар Бикар, ученик осмог разреда – за област математике; Александра Трифковић, ученица седмог разреда – за област физичке културе; Алексеј Мрдаковић, ученик шестог разреда – за област музике и Јована Новковић, ученица шестог разреда - за област ликовног стваралаштва, сви из ОШ „Јован Гршић Миленко“ Беочин; као и Никола Стојковић, ученик осмог разреда ОШ „Јован Поповић“ Сусек – за област природних наука.

Светосавске повеље – најбољимаСветосавске повеље – најбољима

У конкуренцији средњих школа повељу је добио Иван Холодов – ученик првог разреда Музичке школе „Исидор Бајић“ – за област музике.

„Светосавске повеље“, које се састоје од дипломе са грбом општине Беочин и ликом Светог Саве као и од новчаног износа од 14.722 динара, добитницима су уручили Милан Шодић – председник општине и Стеван Ђурђевић – председник Скупштине општине Беочин.

Светосавске повеље – најбољимаСветосавске повеље – најбољима

Фотографије: Олга Глишић

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
841