Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
Razvojni fond Vojvodine
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 17. septembra 2015.

Raspisan javni poziv za pomoć u ekonomskom osnaživanju porodica izbeglica kroz dohodovne aktivnosti

Pomoć za deset izbegličkih domaćinstava

Pomoć za deset izbegličkih domaćinstava

Opština Beočin u saradnji sa Komesarijatom za izbeglice i migracije Republike Srbije raspisala je Javni poziv za izbeglice koji do sada nisu dobijali pomoć, da im se kroz dodelu sredstava u robi i materijalu u vrednosti do 200.000 dinara, pomogne u pokretanju razvoja i unapređenja dohodovne aktivnosti u cilju ekonomskog osnaživanja. Pomoć je jednokratna i bespovratna a želi se ovom prilikom pomoći deset domaćinstava koji imaju boravište odnosno prebivalište na teritoriji beočinske opštine.

Obrazac prijave i izjava podnosioca prijave dobijaju se u kancelariji Poverenika za izbeglice i migracije u opštini Beočin, Svetosavska br. 25. Za sve informacije zainteresovani se mogu obratiti lično Povereniku za izbeglice u opštini Beočin, ili na telefon 021/870-261, lokal 129.

Prijave na javni poziv sa dokazima i drugom potrebnom dokumentacijom se podnose na Pisarnici Opštinske uprave Beočin, Svetosavska br. 25, svakog radnog dana od 8,00 do 14,00 časova. Javni poziv je otvoren od 23. septembra 2015. godine do 22. oktobra 2015. godine.

-
-
-
-
-
-
-
-