Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Susek, 3. jun 2015.

Tribina za poljoprivrednike

Tribina za poljoprivrednike

Sa osnovnim ciljem da se poljoprivrednici naše opštine upoznaju sa aktuelnostima u kreditnoj ponudi, ali i sa procesom licitacije državnog poljoprivrednog zemljišta, danas je u Domu kulture u Suseku održana tribina na kojoj su obrađene sledeće teme:

1. postupak licitacije državnog poljoprivrednog zemljišta: svi koraci u definisanju i usvajanju Godišnjeg programa zaštite, uređenja i korišćenja državnog poljoprivrednog zemljišta, kao i sam proces licitacije i potpisivanja ugovora sa Ministarstvom poljoprivrede i zaštite životne sredine.

2. aktuelni konkursi za odobravanje kredita poljoprivrednicima raspisani od strane Razvojnog fonda AP Vojvodine: dugoročni investicioni krediti i kratkoročni krediti (http://www.rfapv.rs/).

Prisutne poljoprivrednike je sa procesom licitacije državnog poljoprivrednog zemljišta upoznala Jelena Pašćan, stručni saradnik za poslove poljorivrede u Službi za lokalno ekonomski razvoj Opštinske uprave Beočin, dok je o konkursima Razvojnog fonda govorila Snežana Repac, savetnik direktora Razvojnog fonda AP Vojvodine.

Tribinu je otvorio i sve prisutne pozdravio član Opštinskog veća Branislav Babić.

-
-
-
-
-
-
-
-