>"> >" />
Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beograd, 23. mart 2015.

Konferencija o značaju zaštite životne sredine

Konferencija o značaju zaštite životne sredine

Danas je u Palati Srbija, a u organizaciji Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine i Regionalnog centra za životnu sredinu centralne i istočne Evrope (REC) održana konferencija "Životna sredina: Izazov i prilika za razvoj Srbije".

Cilj konferencije je da se predstave obaveze i odgovornosti svih zainteresovanih strana: lokalnih samouprava, regionalnih institucija, zatim institucija nacionalnog nivoa i međunarodnih subjekata.

Konferencija o značaju zaštite životne sredineKonferencija o značaju zaštite životne sredine

Osnovna ciljna konferencije su predstavnici gradova i opština, s obzirom da su oni ti koji će primenjivati većinu standarda zaštite životne sredine i koji će biti aktivno uključeni u proces izrade i primene planiranih projekata.

Skup su otvorili:

Na konferenciji su govorili i stručnjaci iz oblasti zaštite životne sredine i predstavnici evropskih udruženja, naučnih institucija, uspešnih međunarodnih i investicionih kompanija.

Opštinu Beočin su na konferenciji predstavljale Snežana Daničić, pomoćnica predsednika opštine i Tijana Šironjić, ispred Službe za inspekcijske poslove i urbanizam.

-
-
-
-
-
-
-
-