Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 20. februar 2015.

Usvojen plan generalne regulacije naselja Beočin

Usvojen plan generalne regulacije naselja Beočin

Na današnjem 28. zasedanju Skupštine opštine Beočin, kojim je predsedavao predsednik Stevan Đurđević, pred odbornicima se našao dnevni red sačinjen od 41. tačke.

Nakon prezentacije od strane predstavnika JP „Zavod za urbanizam Vojvodine“, Skupština je usvojila najvažniji urbanistički plan za najveće naselje u opštini Beočin: Plan generalne regulacije naselja Beočin, kao i Plan detaljne regulacije kompleksa za skladištenje i promet eksplozivnih materija u K.O. Beočin.

Kao neke od ključnih tačaka zasedanja izdvajamo i usvojene finanijske planove za 2015. godinu, koji su usklađeni sa Odlukom o budžetu opštine Beočin. Razmatrani su finansijski planovi i programi javnih preduzeća, javnih ustanova, organa lokalne samouprave, mesnih zajednica, Sportskog saveza opštine Beočin kao i Crvenog krsta opštine Beočin.

Skupština je razrešila dosadašnje direktore JP „Toplana“ Beočin Vitomira Stojilkovića i JP „Građevinsko zemljište i putna privreda“ Beočin Jovana Aksentijevića, zbog podnetih ostavki, i imenovala vršioce dužnosti direktora u navedenim preduzećima: za vršioca dužnosti direktora JP „Toplana“ imenovan je Saša Radinović, dok je Vitomir Stojilković vršilac dužnosti direktora u JP „Građevinskog zemljišta i putna privreda“.

Odbornici su odlučivali i o kadrovskim promenama u skupštinskim komisijama, savetima kao i u Upravnim odborima javnih ustanova. Takođe, na današnjem zasedanju imenovan je Stručni tim za projekat koncesije poveravanja obavljanja komunalne delatnosti proizvodnje i distribucije toplotne energije na teritoriji opštine Beočin.

-
-
-
-
-
-
-
-