>"> >" />
Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
Razvojni fond Vojvodine
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Novi Sad, 5. februar 2015.

Zajednička promocija investicionih potencijala

Šesnaest vojvođanskih opština prijavilo se u prvom krugu za učešće u projektu VIP Fonda "Misli globalno - privlači lokalno", koji za cilj ima kvalitetnije i proaktivnije predstavljanje investicionih potencijala opština, uz pomoć kojih će doći u fokus većem broju potencijalnih investitora.

Opštine Apatin, Kula, Odžaci, Ruma, Beočin, Temerin, Kovin, Senta, Ada, Bačka Topola, Mali Iđoš, Novi Bečej, Nova Crnja, Kanjiža i gradovi Sombor i Pančevo će u narednih šest meseci, uz pomoć VIP Fonda, raditi na izradi kvalitetne PPT prezentacije svojih investicionih lokacija, stranice "Invest In" na opštinskim sajtovima, kao i bolje online promocije svake od prijavljenih opština.
Kao deo projekta, VIP Fond će na svom sajtu postaviti i posebnu stranicu na kojoj će biti predstavljene lokacije lokalnih samouprava koje učestvuju u projektu, te medijski i na društvenim mrežama promovisati ceo projekat, i samim tim, potencijale ovih opština.
Sledeći poziv opštinama za učešće u ovom projektu biće objavljen u septembru. Do tada će rezultati aktivnosti prvih šesnaest opština već biti vidljivi i VIP Fond očekuje da će oni biti dodatni motiv onim opštinama koje se nisu prijavile u prvom krugu.

-
-
-
-
-
-
-
-