Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
Razvojni fond Vojvodine
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Andrevlje, 10. februar 2015.

U okviru projekta Regionalne razvojne agencije Bačka počele edukativne radionice

Na Andrevlju 80 subjekata iz turizma

Na Andrevlju 80 subjekata iz turizma

Sa ciljem da se jača turistička ponuda, konkurentnost i promocija Fruške gore i Dunava i da se teži razvoju malih i srednjih preduzeća koji danas rade u opštinama osnivačima DMC Dunav, danas se u Kongresnom centru Ceptor na Andrevlju krenulo sa edukativnim radionicama u okviru projekta koji sprovodi Regionalna razvojna agencija Bačka uz finansijsku podršku Pokrajinskog sekretarijata za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova i Pokrajinskog sekretarijata za međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu Vlade AP Vojvodine.

Na Andrevlju 80 subjekata iz turizmaNa Andrevlju 80 subjekata iz turizma

Današnjoj radionici prisustvovalo je 80 subjekata iz turizma. Projekat "DMC Dunav" realizuje se u saradnji sa devet opština - Bač, Bačka Palanka, Bački Petrovac, Bečej, Beočin, Srbobran, Sremski Karlovci, Žabalj i Titel, a današnja radionica je samo jedna u nizu koje će se tokom februara i marta organizovati u objektu Ceptor na Fruškoj gori.

Na Andrevlju 80 subjekata iz turizmaNa Andrevlju 80 subjekata iz turizma

Prisutnima su se danas obratili Pokrajinski sekretar za međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu Vlade AP Vojvodine Branislav Bugarski, direktor Regionalne razvojne agencije Srđan Vezmar i predsednik opštine Bački Petrovac Pavel Marčok.

Na Andrevlju 80 subjekata iz turizmaNa Andrevlju 80 subjekata iz turizma

- Naši evropski partneri Vojvodinu vide kao središte novog Centralno-dunavskog regiona i to treba iskoristiti u budućnosti. Važno je da shvatimo, da zajedničkim snagama lokalnih samouprava koje su osnivači DMC Dunav, stvaramo dobre šanse za razvoj destinacije. Danas smo počeli sa implementacijom projekta u oblasti turizma, 9 opština u Vojvodini, to je prava međuopštinska saradnja - rekao je Branislav Bugarski, Pokrajinski sekretar za međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu Vlade AP Vojvodine, na otvaranju prve radionice DMC Dunav.

-
-
-
-
-
-
-
-