Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
Razvojni fond Vojvodine
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 26. septembar 2024.

Radni sastanak sa predsednicom Pokrajinske vlade Majom Gojković

Radni sastanak sa predsednicom Pokrajinske vlade Majom Gojković

Predsednica opštine Beočin Biljana Janković prisustvovala je danas radnom sastanku koji je predsednica Pokrajinske vlade Maja Gojković održala sa predsednicima opština Beočin, Bečej i Srbobran o realizaciji tekućih projekata, koji se na teritoriji tih opština finansiraju iz pokrajinskog budžeta, kao i o planovima za 2025. godinu.

U razgovoru je istaknuto da projekti, koji su podržani iz pokrajinskog budžeta, kao što je fabrika voda u Beočinu, uređenje centralnog trga i Doma kulture u Srbobranu i rekonstrukcija krova pozorišta i srednje trgovačke škole u Bečeju, teku planiranom dinamikom.

Radni sastanak sa predsednicom Pokrajinske vlade Majom GojkovićRadni sastanak sa predsednicom Pokrajinske vlade Majom Gojković

Kada je reč o prioritetnim projektima u ove tri opštine u narednoj godini, akcenat će biti na infrastrukturnom uređenju, izgradnji i adaptaciji vrtića, rekonstrukciji objekata kulture, zatim na ulaganju u industrijske zone, te na daljem ulaganju u objekte vodosnabdevanja.

Radnom sastanku u Pokrajinskoj vladi prisustvovali su i pokrajinski sekretar za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu Aleksandar Sofić, pokrajinski poslanik Dragan Samardžić kao i predsednik Skupštine opštine Beočin Mihajlo Božić.

foto: Pokrajinska vlada AP Vojvodine

-
-
-
-
-
-
-
-