Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
Razvojni fond Vojvodine
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 26. septembar 2024.

Opština Beočin raspisala konkurs za dodelu stipendija za učenike srednjih škola

Opština Beočin raspisala konkurs za dodelu stipendija za učenike srednjih škola

Komisija za dodelu stipendija Opštine Beočin raspisala je Konkurs za dodelu stipendija učenicima srednjih škola za školsku 2024/2025. godinu.

Sredstva za dodelu stipendija srednjoškolcima obezbeđena su iz budžeta Opštine Beočin u ukupnom iznosu od 2.8 miliona dinara a konkursom je predviđena mesečna isplata stipendija u visini od 8.000 dinara i to u periodu od 1. oktobra 2024. godine do 30. septembra 2025. godine (osim za mesec jul i avgust).

Na konkurs za dodelu učeničkih stipendija mogu se prijaviti učenici I razreda srednje škole koji su u svim razredima od V do VIII razreda osnovne škole imali prosečnu ocenu od 4,70 do 5,00 kao i učenici II, III i IV razreda srednje škole koji su u prethodno završenim razredima srednje škole imali prosečnu ocenu od 4,70 do 5,00.

U okviru ovog konkursa raspisan je i Konkurs za dodelu stipendija učenicima romske nacionalnosti kao i konkurs za učenike sa hendikepom i hroničnim bolestima čije se prijave od strane komisije razmatraju po nešto blažim kriterijumima.

Rok za prijavljivanje je do 8. oktobra 2024. godine.

Zainteresovani kandidati više informacija kao i obrasce za prijavu mogu dobiti na portirnici Opštinske uprave Beočin ili na sajtu Opštine Beočin u odeljku „Konkurs za učeničke stipendije“ putem sledećeg linka:
https://www.beocin.rs/sr/?nav=table_rightad&id=34

Prijave se u zatvorenoj koverti dostavljaju na adresu:

Opština Beočin, Svetosavska 25, 21300 Beočin, sa napomenom: „Prijava na konkurs za dodelu stipendija učenicima srednjih škola“.

Na zadnjoj strani koverte potrebno je upisati ime, prezime i adresu učenika.

foto: pexels.rs

-
-
-
-
-
-
-
-