Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
Razvojni fond Vojvodine
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 25. septembar 2024.

Manifestacija Lovački gulaš u subotu U Suseku

Manifestacija Lovački gulaš u subotu U Suseku

U organizaciji Lovačkog udruženja „Susek“ a pod pokroviteljstvom Opštine Beočin u subotu, 28. septembra, beočinsko selo Susek biće domaćin šeste po redu manifestacije „Lovački gulaš 2024“.

I ove godine, događaj će tradicionalno okupiti brojne ekipe, učesnike i posetioce iz svih krajeva Vojvodine koji će imati priliku da pokažu svoja kulinarska umeća, probaju domaću hranu i specijalitete po pristupačnim cenama ali i da uživaju u bogatom pratećem programu i sadržajima manifestacije.

Za sve prijavljene ekipe u takmičenju, obezbeđeno je po 3,5 kilograma mesa za pripremu, voda, stolovi i klupe kapaciteta do osam mesta, a priprema gulaša se može vršiti na drva ili na plin.

Kotizacija za učešće na manifestaciji je 5 000 dinara po ekipi a žiro-račun za uplatu je 340-11006397-24 (primalac: Lovačko udruženje „Susek“).

Sve dodatne informacije zainteresovani mogu dobiti putem broja telefona 064 029 6399 i 065 2527 119.

Pored takmičarskog dela manifestacije, posetioci će u subotu moći da kupe gulaš, domaću hranu i pića po veoma povoljnim cenama a za najmlađe su takođe pripremljeni raznovrsni sadržaji i aktivnosti.

Registracija ekipa počinje u subotu u 11 časova a program otvaranja manifestacije je u 11.30 časova. Takmičarski deo pripreme gulaša predviđen je od 11.40 i završava se u 15 časova nakon čega će stručna komisija i žiri proglasiti najbolje.

Za prva tri mesta organizatori su pripremili pehare i nagrade.

Vidimo se i ove godine na „Lovačkom gulašu“ u Suseku!

Dobrodošli!

Manifestacija Lovački gulaš u subotu U Suseku

-
-
-
-
-
-
-
-