Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
Razvojni fond Vojvodine
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 24. jun 2024.

Od danas podela besplatnih kanti za komunalni otpad građanima opštine Beočin

Od danas podela besplatnih kanti za komunalni otpad građanima opštine Beočin

Od danas podela besplatnih kanti za komunalni otpad građanima opštine BeočinOpština Beočin i JKP „Beočin“ obaveštavaju građane da od ponedeljka 24. juna počinje podela besplatnih kanti za komunalni otpad koje su namenjene sugrađanima koji žive u naseljima sa individualnom izgradnjom.

Zainteresovani građani mogu lično doći da preuzmu kante u JKP „Beočin“ svakog radnog dana od 7 do 15 časova.

Građani treba da ponesu dokaz o izmirenom računu za komunalne usluge za prethodni mesec a prioritet imaju sugrađani koji do sada nisu dobili besplatne kante za komunalni otpad.

Ovom akcijom predviđena je podela 310 kanti zapremine od 120 litara koje koje je Opština Beočin obezbedila putem konkursa Pokrajinskog sekretarijata za urbanizam i zaštitu životne sredine.

Od danas podela besplatnih kanti za komunalni otpad građanima opštine BeočinOd danas podela besplatnih kanti za komunalni otpad građanima opštine Beočin

Podela će se vršiti do isteka zaliha.

Podsećamo sugrađane, da su kante namenjene isključivo za odlaganje kućnog komunalnog otpada i reciklabilnog otpada zbog čega apelujemo na sve korisnike da ih ne koriste za odlaganje šuta, zemlje, pepela ili žara.

Prijave od strane korisnika koji žive u stambenim zgradama ili na lokacijama u blizini kojih postoje kontejneri za komunalni otpad, neće biti razmatrane.

Preko pomenutog konkursa Beočin je dobio i deset kontejnera zapremine 1 100 litara koji će biti raspoređeni na lokacijama gde je neophodna zamena oštećenih kontejnera u blizini stambenih zgrada.

Verujemo da ćemo i na ovaj način doprineti zajedničkom cilju da nam dvorišta, ulice i sredina bude čistija i lepša!

foto: Ismet Ademovski

-
-
-
-
-
-
-
-