Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
Razvojni fond Vojvodine
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 18. maj 2024.

Završeni radovi na asfaltiranju deonice puta Sviloš-Grabovo

Završeni radovi na asfaltiranju deonice puta Sviloš-Grabovo

Predsednica opštine Beočin Biljana Janković i njen zamenik Stefan Tomović obišli su danas deonicu lokalnog puta Sviloš-Grabovo gde su završeni radovi na asfaltiranju.

Završeni radovi na asfaltiranju deonice puta Sviloš-GrabovoPored asfaltiranja deonice u dužini od 234 metra, sanirana su i oštećenja na još nekoliko kritičnih mesta na ovom lokalnom putu, a prema rečima predsednice opštine Biljane Janković, sanacija udarnih rupa na putevima koji su u nadležnosti Opštine, biće nastavljena i u narednim danima.

“Radovi na putu Sviloš-Grabovo završeni su u najavljenom roku i finansirani su iz budžeta lokalne samouprave u iznosu od 5 859 128 dinara. Saobraćaj će do kraja dana biti redovno uspostavljen i zahvaljujemo se sugrađanima na strpljenju kao i izvođačima na dobro urađenom poslu.”, rekla je Janković.

Završeni radovi na asfaltiranju deonice puta Sviloš-GrabovoZavršeni radovi na asfaltiranju deonice puta Sviloš-Grabovo

Opština Beočin u narednim danima nastavlja sanaciju udarnih rupa i oštećenja puteva na lokacijama koje su sugrađani prijavljivali a u naredne dve nedelje se očekuje i završetak započetih radova na asfaltiranju ulice Cara Lazara u Rakovcu, u dužini od 1026 metara.

foto: Ismet Ademovski

-
-
-
-
-
-
-
-