Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
Razvojni fond Vojvodine
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 25. april 2024.

Manifestacija „Vaskršnja zvona“ u nedelju u Beočinu

Manifestacija „Vaskršnja zvona“ u nedelju u Beočinu

U susret uskršnjim praznicima, Beočin će po prvi put biti domaćin manifestacije „Vaskršnja zvona“ koja će biti održana u nedelju 28. aprila na zelenom platou između Turističke organizacije opštine Beočin i Doma kulture.

Program manifestacije počinje u 11 časova nastupom dečijeg crkvenog hora „Sveti Vasilije Ostroški“ iz Beočina a posetioci će u celodnevnom druženju moći da uživaju u izložbeno-prodajnom bazaru, animacijama i čak šest kreativnih i edukativnih radionica koje su osmišljene na temu Uskrsa.

Program tematskih radionica počinje od 11.30 časova a najmlađu publiku očekuje zajedničko oslikavanje velikog uskršnjeg rama sa vaspitačicom Slavicom Nićiforović Veselinović, književna radionica sa profesorkom srpske književnosti i jezika Majom Lukić, razgovori sa sveštenikom Hrama „Svetog Vasilija Ostroškog“ Milošem Marijancem, radionica uskršnje grnčarije koju će voditi umetnik Nebojša Veselinović Lala, ukrašavanje medenjaka, farbanje i izbor najlepših uskršnjih jaja sa Udruženjem žena „Fruškogorski cvet“ i još mnogo toga.

Od 13 časova animatorski tim „Slavi sa Slavicom“ izvešće predstavu „Bubulekine bube“ a već od 13.30 časova pa sve do 15 časova, deca će se zabavljati uz animacije sa balončićima, koreografije i druženje sa maskotom zeca.

U pratećem programu manifestacije uzela su učešće i udruženja žena sa teritorije opštine Beočin, kao i samostalni umetnici koje će na izložbeno-prodajnom bazaru predstaviti svoje domaće proizvode, zanatske i umetničke radove, suvenire i dr.

Organizatori događaja su Opština Beočin i Turistička organizacija Beočin.

Pokrovitelji događaja su Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam, Opština Beočin, Kulturni centar opštine Beočin, JKP „Beočin“, Udruženje žena „Jana“ Banoštor, Udruženje žena „Vredne pčelice“ Lug, Udruženje žena „Brazilijanski biseri“ Brazilija, Udruženje žena „Fruškogorski cvet“ Beočin selo, Udruženje žena „Veliko srce“ Susek, Suveniri „Lala“ Rakovac i naš sugrađanin Vasa Prekogačić iz Beočin sela.

Sa zadovoljstvom vas očekujemo!

Dobrodošli!

-
-
-
-
-
-
-
-