Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
Razvojni fond Vojvodine
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beograd, 24. jun 2018.

Opština Beočin na „Danima Vojvodine“ u Beogradu

Opština Beočin na - Danima Vojvodine - u Beogradu

Opština Beočin na - Danima Vojvodine - u BeograduPo šesti put održana je turistička manifestacija  Dani Vojvodine u Beogradu, a ove godine akcenat je stavljen na gastronomske specijalitete, tako da su posetioci mogli da uživaju u različitim ukusima jela specifičnih za Vojvodinu, po receptima kuhinje naših baka i kulinarskoj tradiciji tih prostora koju Vojvođani s ponosom čuvaju i neguju. Naravno nije izostala ni nezaobilazna bogata prezentacija vina raznih sorti grožđa po kojima su čuveni vojvođanski predeli.

Opština Beočin na - Danima Vojvodine - u BeograduOpština Beočin na - Danima Vojvodine - u Beogradu

Na ovogodišnjim Danima Vojvodine Opština Beočin je imala svoj štand, a turistička ponuda Opštine Beočin prezentovana je preko njenih vrednih udruženja žena i drugih izlagača koji su predstavili bogatstvo tradicije, kulture i narodnih običaja u izradi domaćih rukotvorina i zdrave hrane, kolača, meda, vina i rakije sa severnih padina Fruške Gore i na desnoj obali Dunava. Brošurom „Beočin od srca“ koja je deljena posetiocima  naših štandova prezentovani su i svi drugi turistički sadržaji opštine poput čuvenih manastira, brojnih manifestacija, restorana, vinarija, izletišta i drugih vrednih i značajnih mesta naše opštine koje treba videti.

Opština Beočin na - Danima Vojvodine - u BeograduOpština Beočin na - Danima Vojvodine - u Beogradu

Prezentacija turističke ponude u Beogradu počela je 21. juna u Skadarliji. U okviru festivala hrane, pića i turizma, pod jedinstvenim nazivom Dani Vojvodine u Beogradu, gde su se predstavile turističke organizacije iz Srema, Banata i Bačke sa svojim udruženjima žena, proizvođačima hrane i pića.

Opština Beočin na - Danima Vojvodine - u BeograduOpština Beočin na - Danima Vojvodine - u Beogradu

Drugi deo programa prezentacije u okviru festivala hrane, pića i turizma, pod nazivom Serbika, održan je od 23. do 24. juna 2018. godine na Savskoj Promenadi. Posetiocima su predstavljeni vojvođanski specijaliteti, pića i najzanimljivije turističke destinacije. Ova privredno turistička manifestacija izložbeno-prodajnog karaktera okupila je pored Vojvodine i više od 70 izlagača iz cele Srbije.

-
-
-
-
-
-
-
-