Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
Razvojni fond Vojvodine
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 21. februar 2024.

Rešeno pitanje grejanja u čerevićkoj školi i vrtiću

Rešeno pitanje grejanja u čerevićkoj školi i vrtiću

U zajedničkom područnom objektu u Čereviću, koji koriste vrtić „Zvezdica“ i Osnovna škola „Jovan Grčić Milenko“, završeni su radovi na rekonstrukciji kotlarnice i instalaciji dva nova grejna kotla, čime su dugoročno rešeni problemi sa grejanjem ovog objekta.

Radove je u proteklim danima obilazila predsednica opštine Beočin Biljana Janković koja je istakla da je zamena starih kotlova bila neophodna jer je sistem star 30 godina gotovo prestao sa radom, što je neprihvatljivo za boravak dece i zaposlenih u školi i vrtiću.

Rešeno pitanje grejanja u čerevićkoj školi i vrtićuRešeno pitanje grejanja u čerevićkoj školi i vrtiću

„Probe sistema su završene i danas u čerevićkoj školi i vrtiću sve funkcioniše dobro. Ovaj objekat počeo je sa radom 1994. godine i jasno je da od tada većih ulaganja u grejanje gotovo da nije ni bilo. Kada su stari kotlovi u proteklim danima prestali sa radom, obratili su nam se najpre iz vrtića i ukazali na problem koji smo uspeli u veoma kratkom roku da rešimo zahvaljujući sredstvima iz tekućih budžetskih rezervi koje su i namenjene za ovakve situacije.“, istakla je Janković i dodala je ukupna vrednost radova rekonstrukcije kotlarnice na gas 1.120.784 dinara.

Rešeno pitanje grejanja u čerevićkoj školi i vrtiću„Ono što je najvažnije je da zaposleni, deca i roditelji više neće morati da brinu. Prostorije su tople a boravak u školi i vrtiću je prijatniji za sve, u šta sam se lično i uverila. Zahvaljujem se izvođačima radova koji su u proteklim danima odgovorno i efikasno završili posao, svim zaposlenima u školi i vrtiću ali i roditeljima na razumevanju i saradnji.“, rekla je Janković tokom obilaska vrtića i škole u Čereviću.

foto: Opština Beočin

-
-
-
-
-
-
-
-