Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
Razvojni fond Vojvodine
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 12. februar 2024.

Održana 1. sednica Štaba za vanredne situacije opštine Beočin

Održana 1. sednica Štaba za vanredne situacije opštine Beočin

Održana 1. sednica Štaba za vanredne situacije opštine BeočinU ponedeljak, 12. februara u Velikoj sali Skupštine opštine Beočin održana je prva redovna sednica Štaba za vanredne situacije opštine Beočin kojom je predsedavala, komandant Štaba za vanredne situacije, predsednica opštine Beočin Biljana Janković.

Na dnevnom redu zasedanja razmatrane su i jednoglasno usvojene sledeće tačke dnevnog reda:

  1. Razmatranje predloga Izveštaja o radu Štaba za vanredne situacije opštine Beočin za 2023. godinu i donošenje zaključka o njegovom upućivanju na usvajanje Skupštini opštine Beočin.
  2. Razmatranje predloga Plana rada Štaba za vanredne situacije opštine Beočin za 2024. godinu i donošenje zaključka o njegovom upućivanju na usvajanje Skupštini opštine Beočin.
  3. Razmatranje predloga Odluke o obrazovanju jedinice civilne zaštite opšte namene i specijalizovane jedinice civilne zaštite za uzbunjivanje na teritoriji opštine Beočin, u skladu sa inicijativom za obrazovanje jedinica civilne zaštite u JLS, koju je 02.10.2023. godine usvojio Savet Južnobačkog upravnog okruga u vidu preporuke.
  4. Razmatranje i usvajanje predloga Odluke o izmenama Odluke o organizaciji i funkcionisanju civilne zaštite na teritoriji opštine Beočin.
  5. Razno.

Na sednici je na predlog načelnika PS Beočin Zorana Kuzmanova dogovoreno i naredno zasedanje loklanog Saveta za bezbednost koje će biti održano u februaru mesecu u cilju predstavljanja i analize relevantnih izveštaja o radu beočinske policije i dogovora o planu saradnje u 2024. godini.

foto: Opština Beočin

-
-
-
-
-
-
-
-