Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
Razvojni fond Vojvodine
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 31. januar 2023.

Beočin - novčana nagrada i poklon za prvorođenu bebu u 2024. godini

Beočin - novčana nagrada i poklon za prvorođenu bebu u 2024. godini

U opštini Beočin od ove godine predstavljena je jedna lepa novina, uvođenjem prakse darivanja novčane nagrade koja je namenjena prvorođenoj bebi u jednoj kalendarskoj godini.

Tim povodom, predsednica opštine Beočin Biljana Janković posetila je danas porodicu Tomić iz Beočin sela čija je beba, devojčica Ema rođena na Badnji dan, 6.januara, prvorođena beba u 2024. godini.

Beočin - novčana nagrada i poklon za prvorođenu bebu u 2024. godiniBeočin - novčana nagrada i poklon za prvorođenu bebu u 2024. godini

Opština Beočin je za nju pripremila novčanu nagradu u iznosu od 89.956 dinara a predsednica opštine je roditeljima i starijoj sestri Dunji, uručila i prigodne poklone te uputila srdačne čestitke poželevši im svima mnogo ljubavi, sreće i zdravlja u daljem porodičnom razvoju i životu.

Beočin - novčana nagrada i poklon za prvorođenu bebu u 2024. godini„Roditeljstvo ja danas najlepši ali i najizazovniji poziv i čestitam porodici Tomić kao i svim mladim ljudima koji se odluče da zasnuju i prošire svoje porodice. Vidim da ih je ova novina koju smo ove godine prvi put uveli obradovala i lepo je biti deo podrške mladima. Deca su naša budućnost i naša nada a mi ćemo nastaviti da pružamo podršku sugrađanima i pored mera besplatnog pohađanja vrtića i besplatnih udžbenika, koje porodicama danas najviše znače, radimo na tome da u svakoj prilici podržimo majke i porodice!“, rekla je Janković.

foto: Ismet Ademovski

-
-
-
-
-
-
-
-