Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
Razvojni fond Vojvodine
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 4. decembar 2023.

Opština Beočin objavila javni poziv za dostavu inicijativa za dodelu Svetosavskih povelja za 2023. godinu

Poštovani sugrađani,

Opština Beočin objavila javni poziv za dostavu inicijativa za dodelu Svetosavskih povelja za 2023. godinuOvim putem Vas obaveštavamo da je Opština Beočin objavila javni poziv za dostavu inicijativa za dodelu Svetosavskih povelja za 2023. godinu koje se dodeljuju učenicima osnovnih i srednjih škola u cilju afirmacije njihovog stvaralaštva.

Inicijativu za dodelu Svetosavske povelje mogu pokrenuti nastavnička veća osnovnih i srednjih škola, druge obrazovne institucije kao i pojedinci a priznanja se dodeljuju učenicima za posebna dostignuća u oblastima:

Za svaku od navedenih oblasti može se dodeliti po jedna povelja, posebno u konkurenciji osnovnih, a posebno u konkurenciji srednjih škola.

Uslovi koje kandidati za dobitnike Svetosavske povelje treba da ispunjavaju su ostvaren odličan uspeh iz prethodne školske godine kao i učešće na takmičenju iz oblasti iz koje je kandidat predložen bez obzira na rang i plasman.

Komisija za dodelu opštinskih nagrada i priznanja će prilikom konačne odluke o dodeli nagrada davati prednost kandidatima po plasmanu i rangu takmičenja.

Predlozi se dostavljaju najkasnije do 15. decembra, 2023. godine, u pisanoj formi u vidu obrazloženja i obavezno treba da sadrže podatke o ostvarenim rezultatima kao i dokaz o postignutom uspehu učenika (svedočanstvo) uz naznaku oblasti za koju se kandidat predlaže.

Predlozi dostavljeni bez obrazloženja i prateće dokumentacije neće biti uzeti u razmatranje.

Predloge je potrebno slati u zatvorenoj koverti sa naznakom - INICIJATIVA ZA DODELU SVETOSAVSKE POVELjE ZA 2023. GODINU, na adresu:

Skupština opštine Beočin,
Svetosavska 25, 21 300 Beočin
Komisiji za dodelu opštinskih nagrada i priznanja
-
-
-
-
-
-
-
-