Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
Razvojni fond Vojvodine
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 15. novembar 2023.

Stipendije opštine za 39 najboljih beočinskih srednjoškolaca

Stipendije opštine za 39 najboljih beočinskih srednjoškolaca

Danas je u Velikoj sali Skupštine opštine Beočin upriličena dodela ugovora o stipendiranju učenika srednjih škola za školsku 2023/2024. godinu.

Stipendije opštine za 39 najboljih beočinskih srednjoškolacaNakon sprovedenog ovogodišnjeg konkursa za dodelu stipendija namenjenih učenicima srednjih škola, Opština Beočin će omogućiti stipendije za 39 učenika u iznosu od 80 hiljada dinara po korisniku. Isplate stipendija biće raspoređene u deset mesečnih rata tokom trajanja školske godine, u iznosu od po 8 hiljada dinara.

Učenike i njihove roditelje su u svojim obraćanjima pozdravile predsednica opštine Beočin Biljana Janković kao i predsednica Komisije za dodelu stipendija Jelena Pašćan koje su svima uputile srdačne čestitke a najboljim beočinskim srednjoškolcima poželele mnogo uspeha u budućem školovanju i obrazovanju.

Stipendije opštine za 39 najboljih beočinskih srednjoškolacaStipendije opštine za 39 najboljih beočinskih srednjoškolaca

„Svake godine se povećava broj dece koja ostvaruju pravo na stipendije Opštine Beočin i to nas veoma raduje. Drago mi je što naši mladi sugrađani svojim radom i uspehom nižu dobre rezultate i grade svoj put ka uspehu u skladu sa njihovim opredeljenjem i interesovanjima. Naš cilj je da kriterijumima i uslovima za sticanje prava na stipendiju podržimo što više njih i nadamo se da će đacima i njihovim porodicama ovaj vid podrške i motivacije biti značajan.“, istakla je predsednica opštine Beočin Biljana Janković.

foto: Ismet Ademovski

-
-
-
-
-
-
-
-