Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
Razvojni fond Vojvodine
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 10. oktobar 2023.

Škola u prirodi za beočinske mališane

Škola u prirodi za beočinske mališane

Devetoro učenika četvrtog razreda rakovačkog odeljenja Osnovne škole „Jovan Grčić Milenko“ otputovalo je prošle nedelje u Bačku Palanku kako bi proveli ove lepe jesenje dane u školi u prirodi.

Desetodnevni boravak u dečijem odmaralištu „Bagremara“ deci je omogućio Crveni krst opštine Beočin u saradnji sa Crvenim krstom u Bačkoj Palanci a učenike su danas obišli predsednica opštine Beočin Biljana Janković i sekretar Crvenog krsta Dragan Branković.

Škola u prirodi za beočinske mališaneŠkola u prirodi za beočinske mališane

Oni su se tom prilikom sastali sa sekretarom Crvenog krsta Bačka Palanka Branislavom Šobotom i nastavnicom koja vodi brigu o deci tokom trajanja škole u prirodi Melanijom Krstić.

Deca su dobro a osmesi na njihovim licima najbolji su pokazatelj koliko je nastava i rekreacija u prirodi u ovom uzrastu lepa i korisna.

Prema rečima sekretara beočinskog Crvenog krsta Dragana Brankovića, ovo može biti početak dobre saradnje između Beočina i Bačke Palanke a podrška Opštine Beočin u realizaciji ovakvih programa je od izuzetne važnosti za najmlađe sugrađane.

Škola u prirodi za beočinske mališane„Želimo da uspostavimo dobru saradnju koja će svake godine pružiti priliku našim najmlađim sugrađanima da u još većem broju imaju besplatnu školu u prirodi jer je korist ovakvih vidova nastave višestruka. Deca imaju priliku da uče o humanim vrednostima i prođu obuku prve pomoći koju drže volonteri Crvenog krsta iz Bačke Palanke a takođe, uz nastavu oni su u prilici da imaju organizovane rekreativne programe u kojima zaista svi uživaju.“ rekao je Branković.

Beočinski mališani će boraviti u Bačkoj Palanci do kraja nedelje a mi im želimo dobar provod i mnogo lepih uspomena!

-
-
-
-
-
-
-
-