Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
Razvojni fond Vojvodine
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 3. oktobar 2023.

Počela Dečija nedelja u Beočinu

Počela Dečija nedelja u Beočinu

Simboličnom predajom ključeva grada deci i kulturno-umetničkim i zabavnim programom u Beočinu je u ponedeljak zvanično obeležen početak Dečije nedelje.

Učenici sedmog razreda Osnovne škole „Jovan Popović“ iz Suseka, Radi Rakić ključeve grada predala je predsednica opštine Beočin Biljana Janković koja je proglasivši dečiju nedelju otvorenom, svoj deci Beočina poželela još jednu godinu srećnog i bezbrižnog detinjstva.

Počela Dečija nedelja u BeočinuPočela Dečija nedelja u Beočinu

Direktorka Kulturnog centra opštine Beočin Tanja Drljača poželela je svima dobrodošlicu na ovogodišnje programe Dečije nedelje koji će u narednim danima najmlađu publiku okupiti oko raznovrsnih i besplatnih kulturnih, umetničkih i zabavnih sadržaja.

Program otvaranja počeo je nastupom pevačke grupe „Carić” a posetiocima je predstavljena i izložba zastava udruženja „Arka” koja na lep način prikazuje talenat i kreativnost učenika osnovnih škola iz beočinske opštine kroz njihove likovne radove reprodukovane na platnu.

Počela Dečija nedelja u BeočinuPočela Dečija nedelja u Beočinu

Poseban užitak najmlađoj publici priredio je i animatorski tim „Slavi sa Slavicom” koji su se pobrinuli da prve uspomene sa ovogodišnje Dečije nedelje budu ispunjene smehom i vrhunskom zabavom.

Dečija nedelja u opštini Beočin otvorena je do petka, 6. oktobra a domaćin i organizator manifestacije je Kulturni centar opštine Beočin.

Počela Dečija nedelja u BeočinuPočela Dečija nedelja u Beočinu

Pokrovitelj događaja je Opština Beočin.

Pored pozorišta, bioskopa i muzičke radionice, organizovan je i dečiji bazar razmene „Od mene za tebe“ gde će svi sa svojim vršnjacima moći da menjaju školski pribor, torbe, knjige, i igračke i druge predmete.

Kako navode organizatori, u okviru ovog bazara održaće se i akcija prikupljanja knjiga roditelja i učenika Osnovne škole „Jovan Grčić Milenko“ pod nazivom „Pokaži brigu-doniraj knjigu“ gde će svi imati priliku da pored razmene i doniraju knjige za školsku biblioteku.

Dobrodošli!

foto: Ismet Ademovski

-
-
-
-
-
-
-
-