>"> >" />
Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
Razvojni fond Vojvodine
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 2. avgust 2023.

Konkurs za učešće na 18. Međunarodnoj izložbi fotografija “Pravoslavlje na internetu”

Konkurs za učešće na 18. Međunarodnoj izložbi fotografija “Pravoslavlje na internetu”

Društvo ljubitelja fotografije, filmskih i video ostvarenja “Beofoto” iz Beočina, u saradnji sa Foto savezom Srbije, raspisalo je konkurs za učešće na 18. Međunarodnoj izložbi fotografija "Pravoslavlje na internetu".

Ova tradicionalna manifestacija, koja se organizuje pod pokroviteljstvom Opštine Beočin, prvi put održana 2006. godine, stigla je do punoletstva.

Jedinstvena izložba fotografija sa pravoslavnom tematikom, koja je u proteklih 17 godina okupila 1.181 autora iz 26 zemalja sa četiri kontinenta, sa 4.662 fotografije, priređuje se u slavu Svetog ispovednika Varnave Nastića, vladike hvostanskog i beočinskog.

Za tradicionalnu smotru fotografija pravoslavnog sadržaja šalje se do pet fotografija u elektronskom obliku, formata 20 x 30 cm (20,3 x 30,5) u rezoluciji 300 dpi. Pravo učešća na konkursu imaju radovi koji su prethodno objavljeni na bilo kojoj internet adresi, što autori dokazuju slanjem linka. Fotografije se šalju na mejl adresu drustvobeofotobeocin@gmail.com. Kotizacija se ne plaća.

U konkurenciju za izbor najuspešnijih ulaze fotografije pristigle zaključno sa 15. oktobrom ove godine. Žiri Foto saveza Srbije od prihvaćenih radova izabraće one koji će se naći u katalogu i na izložbi koja se planira za 11. novembar.

Priznanja i pohvale dodeliće se u pojedinačnoj konkurenciji i za kolekciju, kao i nagrada “Sava Dragojlović” za najbolju fotografiju domaćeg autora u izboru žirija organizatora.

Propozicije i prijavni obrazac za konkurs kao i sve prethodne izložbe možete pronaći na sajtu Društva Beofoto, na adresi www.beofoto.rs.

-
-
-
-
-
-
-
-