Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
Razvojni fond Vojvodine
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 21. jun 2023.

Opština Beočin u saradnji sa PIO fondom u projektu „Penzionerska kartica“

Opština Beočin u saradnji sa PIO fondom u projektu „Penzionerska kartica“

Opština Beočin u saradnji sa PIO fondom u projektu „Penzionerska kartica“

Predsednica opštine Beočin Biljana Janković sastala se danas sa direktorom novosadske filijale PIO fonda Borisom Jevtićem kako bi razgovarala o mogućnostima učešća Opštine Beočin u programu Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje koji će od 1. oktobra putem penzionerskih kartica ponuditi brojne povoljnosti i popuste korisnicima osiguranja na teritoriji Republike Srbije.

„Želja nam je da uz sve pogodnosti koje penzionerske kartice nude uključimo i lokalne preduzetnike ali i naša javna preduzeća i ustanove i da ih pozovemo da se priključe programu kao što su to već učinile i veće društveno odgovorne kompanije. Verujem da će ovaj vid povoljnosti na lokalu značiti našim penzionerima jer je svaki vid uštede dobro došao.“, istakla je Janković.

Opština Beočin u saradnji sa PIO fondom u projektu „Penzionerska kartica“Opština Beočin u saradnji sa PIO fondom u projektu „Penzionerska kartica“

Prema rečima direktora novosadske filijale PIO Fonda Borisa Jevtića, kompanije koje su se već priključile programu su „Univereksport DOO“, Industrija mesa „Matijević“, „Tehnomanija“ i mnoge druge koje će korisnicima osiguranja već od jeseni ponuditi svoje proizvode i usluge po povoljnijim uslovima i korišćenje dodatnih benefita u okviru projekta „Penzionerska kartica“.

Na satanku je dogovoreno da Opština Beočin u saradnji sa PIO Fondom već tokom leta organizuje promotivne akcije ovog programa gde će penzioneri brzo i lako moći da podnesu zahteve za izradu penzionerskih kartica i da se više informišu o povoljnostima programa ali i da se otvori poziv malim, srednjim i javnim preduzećima da se priključe ovom programu.

U ovom trenutku, zahtev za izradu penzionerskih kartica penzioneri sa teritorije opštine Beočin mogu podneti i na sajtu PIO fonda ili se lično mogu prijaviti u ispostavi PIO Fonda u Beočinu gde će im zaposleni pomoći prilikom prijave i za njih popuniti elektronski zahtev.

foto: Ismet Ademovski

-
-
-
-
-
-
-
-