Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 31. januar 2023.

Javni poziv za dodelu subvencija u vidu energetskih vaučera

Javni poziv za dodelu subvencija u vidu energetskih vaučera

Poštovani sugrađani,

Obaveštavamo vas da je Opština Beočin objavila Javni poziv za dodelu subvencija u vidu energetskih vaučera za domaćinstva ali i privredne subjekte koji se bave prodajom ogrevnog drveta, briketa, peleta i uglja.

Nadamo se da ćemo na ovaj način omogućiti građanima sa najmanjim primanjima da tokom zimskog perioda osiguraju ogrev i imaju mogućnost olakšanog plaćanja računa za grejanje.

Pravo učešća na Javnom pozivu imaju sva domaćinstva sa teritorije opštine Beočin čiji ukupni mesečni prihod i primanja ne prelaze 20.000,00 dinara po članu domaćinstva.

Takođe, pravo učešća na Javnom pozivu imaju sva zainteresovana pravna lica i preduzetnici koji su registrovani u APR-u za obavljanje delatnosti prodaje ogreva.

Domaćinstva koja ostvare pravo na energetske vaučere mogu nabaviti ogrev isključivo od privrednih subjekata izabranih putem Javnog poziva.

Detaljnije uslove kao i prijave za energetske vaučere možete preuzeti na sajtu opštine Beočin putem linka https://www.beocin.rs/sr/index.php?nav=table_rightad&id=26

ili ličnim preuzimanjem na pisarnicama Opštinske uprave Beočin – Svetosavska 25 i Opštinskog uslužnog centra – Školska 2 (Dom kulture).

Rok za podnošenje prijava je 9. februar, 2023. godine.

#opštinabeočin #energetskivaučeri

-
-
-
-
-
-
-
-