Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
Razvojni fond Vojvodine
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Čerević, 23. septembar 2022.

Obilazak Mesne zajednice Čerević

Obilazak Mesne zajednice Čerević

Predsednica opštine Beočin Biljana Janković započela je ove nedelje planirane aktivnosti obilaska mesnih zajednica. Prva mesna zajednica koju je posetila bila je Čerević.

Obilazak Mesne zajednice ČerevićPredsednica Janković se tom prilikom sastala sa predsednicom Saveta MZ Čerević Marom Petković kao i sekretarkom MZ Čerević Vesnom Milanović sa kojima je obišla Zavičajni muzej u Čereviću, parcelu na kojoj je bio objekat stare osnovne škole, prostorije Doma kulture i Osnovnu školu „Jovan Grčić Milenko“.

U okviru posete školi, predsednica Janković se sastala sa učiteljicama Suzanom Pantelić i Tatjanom Polovinom kao i veroučiteljkom Jevgenijom Kojić.

Obilazak Mesne zajednice ČerevićObilazak Mesne zajednice Čerević

Poseban akcenat tokom obilaska stavljen je na upoznavanje predsednice sa stanjem navedenih objekata i lokacija u Čereviću ali i problemima građana u pogledu saobraćajne bezbednosti na državnom putu 2. reda koji se nalazi u blizini škole a prolazi kroz Čerević.

Dogovoreno je i posredstvo Opštinske uprave u rešavanju ovog problema kako bi se prioritetno omogućila signalizacija na putu i stvorili uslovi za bezbednost svih učesnika u saobraćaju, posebno dece učenika osnovne škole „Jovan Grčić Milenko“.

Obilazak Mesne zajednice ČerevićObilazak Mesne zajednice Čerević

Obilazak mesnih zajednica će u narednom periodu biti fokus u radu predsednice Opštine kako bi se dobio jasniji uvid u potrebe građana i probleme sa kojima se suočavaju naša sela.

Zahvaljujemo se predstavnicama MZ Čerević i kolektivu škole u Čereviću na prijemu i svim sugestijama kojima su ukazali na potrebe lokalnog stanovništva i građana.

Obilazak Mesne zajednice ČerevićObilazak Mesne zajednice Čerević

-
-
-
-
-
-
-
-