Сачекајте моменат!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Актуелни конкурси
-
-
-
-
Годишњи извештаји о раду јавних предузећа
Ценовник услуга јавних предузећа
Промо материјали и брошуре
Базе подазака
Службени лист општине Беочин
Питајте председника
Питајте председника скупштине
Јавне набавке
<< Назад
Београд, 9. јун 2021.

Сајам домаћег туризма "Упознај Србију"

Сајам домаћег туризма - Упознај Србију

Испред BIG Fashion centra у Београду, протеклог викенда је отворен Сајам домаћег туризма "Упознај Србију". Домаћини су били Туристичка организација Војводине и покрајински Секретаријат за привреду и туризам. Сајам је отворио покрајински секретар за привреду и туризам, Ненад Иванишевић.

Сајам домаћег туризма - Упознај СрбијуСајам домаћег туризма - Упознај Србију

Под покровитељством општине Беочин и у организацији Центра за културу, спорт и туризам, општина Беочин представила се  промоцијом свих туристичких ресурса којима располаже. Многобројни посетитељи сајма могли су, на штанду општине Беочин, да сазнају све што их интересује везано за смештај, угоститељске и верске објекте, манифестације и све остале знаменитости које треба да се обиђу кад се дође у посету Беочину. Велико интересовање, посетиоци су показали за вина, свих наших реномираних винарија као и за сувенире Беочина, који су у многоме улепшали штанд наше општине. Разноврсност, квалитет и богатство понуде учинили су  одличну презентацију и посећеност овог изложбеног штанда.

Сајам домаћег туризма - Упознај СрбијуСајам домаћег туризма - Упознај Србију

12 и 13 јуна сајам се сели у Нови Сад на локацији BIG centар Нови Сад, Сентандрејски пут 11. Због велике заинтересованости грађана, домаћини сајма планирају да од наредне године прерасте у караван који би гостовао у више градова Србије.

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
1376