Сачекајте моменат!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Актуелни конкурси
-
-
-
-
Годишњи извештаји о раду јавних предузећа
Ценовник услуга јавних предузећа
Промо материјали и брошуре
Базе подазака
Службени лист општине Беочин
Питајте председника
Питајте председника скупштине
Јавне набавке
<< Назад

Обавештење

Продаја производа путем Елекотронске Пијаце Србије

Продаја производа путем - Елекотронске Пијаце Србије

Сходно тренутној ситуацији у земљи изазваној вирусом COVID-19, пијаце у Србији су затворене. Већина произвођача и дистрибутера пољопривредних и других производа, раније пласираних на пијацама, нису више у могућности да своје производе пласирају на овај начин.

С тога је Министарство пољопривреде покренуло рад платформе https://pijaca.minpolj.gov.rs (Елекотронска Пијаца Србије), а све у циљу да омогућимо произвођаčима квалитетне хране директан Контакт са потрошачима у градским срединама, широм Србије. Имајући у виду тренутну ситуацију и ограниченост кретања, платформа треба да донекле замени постојеће системе дистрибуције и омогући потенцијалним купцима лако повезивање са произвођачима.
 
За регистрацију довољно је унети WЕB адресу https://pijaca.minpolj.gov.rs, затим кликнути на квадратић у доњем десном углу "Регистрација домаћинстава" (слика бр. 1), а затим кликнути на "Регистрација произвођаčа" (слика број 2). Потом треба унети елементарне податке: контакт, производни програм, wеb или ФБ презентација, системе квалитета (ако постоје) и локацију (унети на мапи). Процедура око 5 мин.

Уколико неко буде имао проблем са регистрацијом, могу да контактирају Марка Мајсторовића на 064/8188-777.

Продаја производа путем - Елекотронске Пијаце Србије

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
1263