Сачекајте моменат!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Актуелни конкурси
-
-
-
-
Годишњи извештаји о раду јавних предузећа
Ценовник услуга јавних предузећа
Промо материјали и брошуре
Базе подазака
Службени лист општине Беочин
Питајте председника
Питајте председника скупштине
Јавне набавке
<< Назад
Беочин, 13. јануар 2020.

Општина Беочин изабрана у председништво СКГО

Општина Беочин изабрана у председништво СКГО

11. децембра 2019. године у Београду је одржано 47. редовно заседање Скупштине Сталне конференције градова и општина, којим је председавала градоначелница Сомбора Душанка Голубовић.

У складу са Статутом СКГО, на седници Скупштине су одржани су и редовни избори за органе СКГО, а за председавајућег је реизабрана градоначелница Сомбора Душанка Голубовић.

Општина Беочин изабрана у председништво СКГОУ оквиру програмског дела скупштине свечано је потписано и неколико споразума, а градоначелница Сомбора, председница СКГО Душанка Голубовић потписала је Меморандум о сарадњи у имплементацији пакета подршке у области управљања људским ресурсима.

Општина Беочин је ушла у круг 30 општина која је добила наведени пакет подршке. На изборној скупштини Општина Беочин је изабрана у председништво СКГО.

Овогодишња Скупштина СКГО организована је уз помоћ програма „Подршка локалним самоуправама у Србији на путу ка ЕУ – Друга фаза“ који спроводи СКГО, а финансира Влада Шведске.

Општина Беочин изабрана у председништво СКГООпштина Беочин изабрана у председништво СКГО

Поводом тога, дана 10. и 13. јануара 2020. године одржани су уводни састанци за управљање људским ресурсима у локалној самоуправи – Fаза II. Формирана је комисија која ће активно радити са представницима из Београда Мр Горданом Лазић-Рашовић и Угљешом Атанацковић.

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
1237