Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 24. novembar 2016.

Prezentacija Razvojnog fonda Autonomne Pokrajine Vojvodine

Prezentacija Razvojnog fonda Autonomne Pokrajine Vojvodine

Sa ciljem poboljšanja uslova poslovanja i pomoći poljoprivrednicima i preduzetnicima, a u organizaciji Opštine Beočin i Službe za lokalni ekonomski razvoj, danas je u zgradi Skupštine opštine Beočin održana prezentacija kreditnih linija za privrednike i poljoprivrednike Razvojnog fonda Autonomne Pokrajine Vojvodine.

Ispred Razvojnog fonda AP Vojvodine prisutnima su se obratili predstavnici Sektora za kredite Jelena Trenkić i Olga Radun.

Prezentacija Razvojnog fonda Autonomne Pokrajine VojvodinePrezentovano je 11 trenutno otvorenik konkursa za dugoročne i kratkoročne kredite Razvojnog fonda AP Vojvodine, od kojih je 5 namenjeno pravnim licima i preduzetnicima sa teritorije Vojvodine, 5 je namenjeno nosiocima registrovanih poljoprivrednih gazdinstava, dok je 1 namenjen za predfinansiranje projekata EU i bilateralnih donatora. Ovi konkursi za dugoročno i kratkoročno finansiranje su sa kamatnom stopom na godišnjem nivou od dva odsto za kredite obezbeđene garancijom poslovne banke, odnosno tri odsto kamatne stope za kredite obezbeđene hipotekom.

Predstavnici Razvojnog fonda su prisutne upoznali sa sadržajima konkursa, propisanim uslovima, neophodnom dokumentacijom i u otvorenoj diskusiji odgovarali na pitanja prisutnih. Pregled potrebne dokumentacije koja se podnosi po svakom konkursu, kao i ostale informacije o uslovima finansiranja mogu se preuzeti na internet stranici Razvojnog fonda: www.rfapv.rs ili u sedištu Fonda u Novom Sadu, Bulevar cara Lazara 7a.

Prezentaciji su prisustvovali poljoprivrednici i preduzetnici, a ispred opštine Beočin Milanko Bjelobrk, zamenik predsednika opštine, Branislav Babić, član opštinskog Veća zadužen za privredu i Jelena Pašćan, šef Službe za lokalni ekonomski razvoj.

Nakon prezentacije u zgradi Opštinske uprave Beočin održana je i prezentacija u domu kulture u Suseku.

-
-
-
-
-
-
-
-