Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin 3. novembar 2016.

Unapređenje saradnje opštinskog rukovodstva i privrednika

Unapređenje saradnje opštinskog rukovodstva i privrednika

U Opštini Beočin, u nizu sastanaka Predsednika opštine Mitra Milinkovića i opštinskog rukovodstva sa privrednicima sa teritorije opštine Beočin, održan je još jedan uspešan radni sastanak. Glavna tema sastanka bili su privredni potencijli ove sredine i učešće lokalne samouprave u ukupnom privrednom životu opštine Beočin.

Pozdravljajući prisutne, ovom prilikom, predsednik Milinković naglasio je da je lokalna samouprava ta koja će uvek biti na usluzi privrednicima i da će se saradnja u budućem periodu još intenzivirati jer samo zajedničkim snagama privreda Opštine Beočin može da se podigne na jedan viši nivo.

Unapređenje saradnje opštinskog rukovodstva i privrednikaU toku sastanka, kome se odazvalo preko trideset većih i uspešnih privrednika iz svih delatnosti, prezentovani su mogući vidovi saradnje koje lokalna samouprava nudi privrednicima kao i sa mogućim podsticajima i kreditnim linijama koje nude različite institucije višeg nivoa.

Aktivno učešće prisutnih preduzetnika, koje je sledilo u otvorenoj diskusiji, pokazalo je visok stepen zainteresovanosti i ozbiljnosti učesnika sastanka. Istaknuti su infrastrukturni i komunalni problemi koji za većinu njih predstavljaju i goruće probleme, a koji su posledica, kako je rečeno, nebrige i nemara nagomilanog iz ranijeg perioda i loše organizacije opštinskog rukovodstva prethodnih godina. Ovakvi vidovi saradnje, i ono što je do sada urađeno od strane lokalne samouprave, ocenjeni su pozitivno uz konstataciju da samo takvim radom i zalaganjem može doći do poboljšanja situacije , promena, odnosno privrednog rasta i razvoja na teritoriji opštine Beočin.

-
-
-
-
-
-
-
-