Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 1. jun 2015.

Opštinsko veće – 103. sednica

Danas je u Maloj sali Skupštine opštine Beočin održana 103. sednica Opštinskog veća kojom je predsedavao predsednik opštine Milan Šodić.

Razmatrani su, usvojeni i upućeni Skupštini na razmatranje sledeći predlozi: Predlog Odluke o izmenama i dopunama Statuta opštine Beočin, Predlog Odluke o završnom računu opštine Beočin za 2014. godinu i Predlog Odluke o izmenama i dopunama Odluke o osnivanju Kulturnog centra opštine Beočin.

Najveći broj tačaka današnjeg dnevnog reda odnosio se na finansijske izveštaje za 2014. godinu, koji su sastavni deo Odluke o završnom računu opštine Beočin za 2014. godinu: finansijski izveštaji javnih ustanova, finansijski izveštaji javnih preduzeća, finansijski izveštaji mesnih zajednica, Izveštaj o finansijskom poslovanju Sportskog saveza opštine Beočin, Izveštaj o izvršenju finansijskog plana Skupštine opštine Beočin, Izveštaj o izvršenju finansijskog plana Predsednika opštine i opštinskog veća, Izveštaj o izvršenju finansijskog plana pravobranilaštva opštine Beočin, Izveštaj o radu Opštinske uprave Beočin i Izveštaj o izvršenju Finansijskog plana Opštinske uprave Beočin.

Na dnevnom redu sednice Opštinskog veća našle su se i tačke koje se odnose na kadrovske promene u skupštinskim komisijama i savetima.

-
-
-
-
-
-
-
-