>"> >" />
Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 20. april 2015.

Počela predavanja na projektu "Pripremi se za evropsko tržište"

Beočin, 20. april 2015. Počela predavanja na projektu

Danas je u zgradi opštine Beočin, počelo prvo u nizu pradavanja u okviru projekta Evropske integracije i jačanje konkurentnosti sektora MSPP – Pripremi se za evropsko tržište" čiju realizaciju finansira nemačka fondacija Konrad Adenauer.

Projekat zajednički sprovode Regionalna razvojna agencija Bačka, Evropski pokret Novi Sad i Opština Beočin.

Beočin, 20. april 2015. Počela predavanja na projektu Kroz projekat se pruža podrška mikro, malim i srednjim preduzećima, preduzetnicima, kao i nezaposlenim licima u cilju usvajanja znanja i veština. Edukacije su besplatne i tiču se preduzetništva, upravljanja biznisom, EU politika za mala i srednja preduzeća i standarda kvaliteta. Projekat je podeljen u dva segmenta i usmeren je na pružanje stručnog usavršavanja nezaposlenim licima, kao i licima koja već rukovode svojim poslovima, ali bi želeli da se dodatno usavrše kako bi bili konkurentniji na evropskom tržištu.

U drugoj fazi projekta, učesnici koji su se odlučili da pokrenu određenu proizvodnju, ili postojeća preduzeća koja se bave odgovarajućom proizvodnjom, imaće mogućnost da svoje proizvode izlažu i prodaju na manifestacijama turističkog karaktera koje će biti organizovane na jesen 2015.godine.

Na taj način biće im pružen dodatni ekonomski podsticaj za napor koji su uložili učešćem kroz ovaj projekat, a svi učesnici koji su se prijavili na program, posle završenih predavanja dobiće odgovarajući sertifikat kojim se dokazuje stečeno znanje kroz ovaj projekat.

-
-
-
-
-
-
-
-