Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, jul 2019.

Otvorena letnja sezona u Beočinu

Otvorena letnja sezona u Beočinu

Povodom otvaranja letnje sezone Beočinci i posetioci beočinske plaže na Dunavu u protekla tri dana (12.,13, i 14. jul) imali su izuzetnu priliku da se po treći put obuče i oprobaju, neki po prvi put upoznaju, pogotovo mlađi uzrasti, u vožnji skutera na vodi ovom veoma atraktivnom sportu.

Otvorena letnja sezona u BeočinuOtvorena letnja sezona u Beočinu

Zahvaljujući organizaciji i pokroviteljstvu Opštine Beočin i "Motodžet" nautičkom klubu iz Novog Sada, njihovoj školi skutera na vodi i Motonautičkoj federaciji, atraktivnim nastupom, posetiocima Beočinske plaže u ovim julskim danima boravak na Dunavu učinjen je sadržajnijim, zanimljivijim i lepšim. Cilj manifestacije bio je promocija sporta i zdravog načina života, turizma i edukacija o bezbednosti u plovnom saobraćaju.

Otvorena letnja sezona u BeočinuOtvorena letnja sezona u Beočinu

Prvog dana održan je i turnir u "Bič voleju" u organizaciji odbojkaško sportskog udruženja "Bok" za devojčice školskog uzrasta.

U toku obuke u vožnji skutera oprobalo se, a na kraju i takmičilo preko 40 devojčica i dečaka različitog uzrasta. Učesnicima i pobednicima takmičenja uručene su prigodne zahvalnice, medalje.

-
-
-
-
-
-
-
-