Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
Razvojni fond Vojvodine
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 27. jun 2024.

Tradicionalni prijem vukovaca u Opštini Beočin

Tradicionalni prijem vukovaca u Opštini Beočin

Danas je u Opštini Beočin upriličen tradicionalni prijem najboljih učenika Osnovne škole „Jovan Grčić Milenko“ iz Beočina i Osnovne škole „Jovan Popović“ iz Suseka.

Učenike, njihove roditelje, nastavnike i direktore škola, ugostila je predsednica opštine Beočin Biljana Janković koja je pozdravila sve prisutne i uputila srdačne čestitke Vukovcima na ostvarenom uspehu i zasluženim priznanjima.

Tradicionalni prijem vukovaca u Opštini BeočinTradicionalni prijem vukovaca u Opštini Beočin

„Uverena da ćete nastaviti sigurno da koračate i nižete uspehe na putu daljeg obrazovanja, od srca vam čestitam na zasluženim diplomama. Znajte da su vrata Opštine Beočin uvek otvorena za vas i da ćemo nastaviti da pratimo i nagrađujemo vaš uspeh kroz stipendije, Svetosavska priznanja i druge vidove podrške.“, istakla je Jankovićeva.

Vukovcima su ovom prilikom uručeni i prigodni pokloni, monografije „Srbija iz drugačije perspektive“ kao i laptop računari kojim Opština Beočin tradicionalno nagrađuje učenike generacije.

Tradicionalni prijem vukovaca u Opštini BeočinTradicionalni prijem vukovaca u Opštini Beočin

Najviša priznanja u osnovnoškolskom obrazovanju, diplome „Vuk Karadžić“, dobile su učenice Osnovne škole „Jovan Grčić Milenko“ Milica Pavličević i Tamara Vitasović koja je odlukom nastavničkog veća izabrana za učenicu generacije.

Iz Osnovne škole „Jovan Popović“ iz Suseka, dobitnica Vukove diplome je učenica Milica Nićetić koja je takođe odlukom nastavničkog veća proglašena za učenicu generacije.

Ponosni na uspeh naših najmlađih sugrađana, Opština Beočin i ovim putem upućuje iskrene čestitke deci ali i njihovim nastavnicima i roditeljima na ostvarenim rezultatima!

Foto: Ismet Ademovski

-
-
-
-
-
-
-
-
-