Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 31. mart 2023.

Pokrajina izdvojila sredstva za podršku radu Kancelarije za mlade u Beočinu

Pokrajina izdvojila sredstva za podršku radu Kancelarije za mlade u Beočinu

Predsednica opštine Beočin Biljana Janković potpisala je danas u Pokrajinskom sekretarijatu za sport i omladinu ugovor kojim je opštini Beočin dodeljeno 400 000 dinara za finansiranje programa i aktivnosti Kancelarije za mlade u 2023. godini.

Sredstva su obezbeđena po konkursu koji je Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu sproveo u februaru sa ciljem osnivanja i osnaživanja rada kancelarija za mlade na teritoriji Vojvodine.

„Zahvaljujemo se Pokrajinskom sekretarijatu za sport i omladinu što je prepoznao opštinu Beočin kao pouzdanog partnera na programima razvoja omladinske politike. Pored obezbeđenih 400 000 dinara iz pokrajinskog budžeta, opština Beočin će finansirati rad lokalne Kancelarije za mlade i iz sopstvenog budžeta kojim smo za ovu godinu opredelili 265 000 dinara. Želja nam je da se posredstvom Kancelarije za mlade našim sugrađanima omoguće besplatni programi i sadržaji koji će obezbediti edukaciju, podstaći omladinski aktivizam i pružiti mogućnost učešća mladih u raznovrsnim kulturnim, zabavnim, sportskim i drugim sadržajima.“, istakla je predsednica Janković.

Foto: Ismet Ademovski, opština Beočin

-
-
-
-
-
-
-
-