Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
Razvojni fond Vojvodine
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 21. mart 2023.

Obaveštenje o preuzimanju energetskih vaučera

Obaveštenje o preuzimanju energetskih vaučera

Obaveštavamo građane da je Opština Beočin objavila listu korisnika koji su ostavrili pravo na subvencije u vidu energetskih vaučera za nabavku ogrevnog drveta i peleta kao i za plaćanje gasa i daljinskog grejanja.

Nakon drugog javnog poziva koji je trajao od 30. januara do 9. februara 2023. godine, na teritoriji opštine Beočin prijavljeno je 513 domaćinstava, od kojih je 469 ostavrilo pravo na dodelu energetskih vaučera.

Spisak korisnika koji su ostvarili pravo na subvencije kao i ostale informacije o javnom pozivu možete pogledati na sledećem linku:

https://www.beocin.rs/sr/?nav=table_rightad&id=26

Građani svoje vaučere mogu preuzeti u Opštinskom uslužnom centru (Trg cara Lazara 1) kao i u mesnim kancelarijama svih mesnih zajednica a mogu ih iskoristiti do 30. aprila 2023. godine.

Građani koji su ostvarili pravo na vaučere za daljinsko grejanje nisu u obavezi da lično preuzmu vaučere jer će prema utvrđenom sistemu JP Toplana Beočin kao i DP Novi Sad-Gas umanjiti mesečne iznose računa spram ostvarenog prava na subvenciju.

Sprovođenjem ove mere Opština Beočin je omogućila građanima sa najmanjim primanjima da tokom zime osiguraju ogrev i imaju mogućnost olakšanog plaćanja računa za grejanje.

-
-
-
-
-
-
-
-