Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
Razvojni fond Vojvodine
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 16. mart 2023.

Počele prijave za penzionerske kartice

Počele prijave za penzionerske kartice

Obaveštavamo penzionere sa teritorije opštine Beočin da je 15. marta počela prijava za penzionerske kartice koje omugućuju brojne povoljnosti našim najstarijim sugrađanima.

Zahtev za izradu penzionerskih kartica penzioneri mogu podneti na sajtu PIO fonda www.pio.rs/sr/penzionerske-kartice ili se lično mogu prijaviti u ispostavi PIO Fonda u Beočinu gde će im zaposleni pomoći prilikom prijave i za njih popuniti elektronski zahtev.

Ovom uslugom će oko 1,7 miliona penzionera u Srbiji imati mogućnost da ostvare značajne popuste na različite proizvode i usluge a kartice će moći da se koriste od 1. oktobra tekuće godine.

Za prijavu je potrebna samo lična karta, procedura prijave traje kratko a kartice će se izdavati na šalterima PIO Fonda sukcesivno, kako budu izrađivane.

Nakon izvršene prijave, Pio Fond će obaveštavati penzionere telefonskim putem ili putem mejla kada njihove kartice budu spremne za preuzimanje.

Istovremeno, na sajtu PIO Fonda otvorena je i stranica namenjena privrednim subjektima koji žele da omoguće popuste na svoje proizvode i usluge kao i da ponude druge pogodnoti putem penzionerskih kartica.

Privredni subjekti svoje prijave mogu podneti na sledećem linku:

https://www.pio.rs/sr/contact/poziv_za_privredne_subjekt

foto: www.pio.rs

-
-
-
-
-
-
-
-