Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 1. mart 2023.

Obilazak Mesne zajednice Beočin

Obilazak Mesne zajednice Beočin

Predsednica opštine Beočin Biljana Janković posetila je danas kancelariju Mesne zajednice u Beočin gradu i tom prilikom sastala se sa predsednikom Saveta Mesne zajednice Beočin, Srđanom Stepanovim.

Na sastanku su razmatrane teme i pitanja koja su od značaja za unapređenje komunalnih delatnosti, održavanje čistoće, putnu infrastrukturu i uređenje javnih površina u Beočinu.

Obilazak Mesne zajednice BeočinObilazak Mesne zajednice Beočin

Takođe, dogovorena je i saradnja u domenu opremanja prostora mesne kancelarije u Svetosavskoj ulici u Beočinu kako bi se u što kraćem roku ovaj prostor stavio u bolju funkciju, radno vreme i mogućnost za prijem svih građana.

„Sa željom da ostvarimo efikasniju komunikaciju sa sugrađanima u Beočinu, cilj nam je da svima omogućimo mesto gde će moći detaljnije da se informišu o nadležnostima kao i o tekućim i planiranim aktivnostima koje Opština sprovodi. Izuzetno je važno da građanima predstavimo sve procedure i mogućnosti kako mogu da prijave probleme i upute sugestije za poboljšanje rada lokalne samouprave i javnih preduzeća. Verujem da mesne zajednice u ovom domenu mogu imati i značajnu ulogu da kao posrednici pruže priliku građanima da se uključe u proces donošenja odluka na lokalnom nivou.“, istakla je predsednica Janković.

Obilazak Mesne zajednice BeočinObilazak Mesne zajednice Beočin

Obilazak mesnih zajednica u proteklom periodu bio je fokus u radu predsednice opštine Beočin a nakon obilaska Rakovca, Beočin sela, Brazilije, Čerevića, Banoštora, Suseka, Grabova, Sviloša, Luga i Beočina, u 2023. godini počinjemo sa realizacijom planova za rešavanje prioritetnih pitanja u okviru lokalnih područja na teritoriji cele opštine Beočin!

foto: Ismet Ademovski

-
-
-
-
-
-
-
-