Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
Razvojni fond Vojvodine
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 17. februar 2023.

Prilog u Nacionalnom dnevniku Pink televizije povodom praćenja radova na rekonstrukciji i nadogradnji centralnog vrtića u Beočinu

U beočinskom centralnom vrtiću u toku je druga faza radova na rekonstrukciji i nadogradnji objekta i očekujemo da će od jeseni naši najmlađi sugrađani pored besplatnog pohađanja vrtića imati i odlične uslove za boravak u novom i moderno opremljenom objektu.

Za potrebe rekonstrukcije i nadogradnje Ministarstvo za javna ulaganja Republike Srbije izdvojilo je 111 426 967 dinara i ovaj projekat predstavlja najveće ulaganje koje je do sada realizovano u vrtiću od njegovog osnivanja 1974. godine.

Opština Beočin i ovim putem upućuje zahvalnost Ministarstvu za javna ulaganja koje kroz finansiranje ovakvih projekata prepoznaje potrebe manjih sredina i opština, stavljajući ih u rang prioriteta zajedno sa velikim gradovima u Srbiji.

O važnosti rekonstrukcije vrtića u Beočinu za Nacionalni dnevnik televizije Pink govorili su direktorka predškolske ustanove „Ljuba Stanković“ Ljubica Đurić, član Opštinskog veća Mihajlo Božić kao i naši sugrađani.

Zahvaljujemo se redakciji informativnog programa RTV Pink na poseti Beočinu i izveštavanju na ovu temu.

-
-
-
-
-
-
-
-