Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 7. februar 2023.

Počela podela besplatnih kanti za komunalni otpad građanima Opštine Beočin

Počela podela besplatnih kanti za komunalni otpad građanima Opštine Beočin

Obaveštavamo građane da je Sektor naplate i kontrole korisnika JKP „Beočin“ ove nedelje počeo sa podelom besplatnih kanti za komunalni otpad.

Kako navode u JKP „Beočin“, kako bi se izbegle gužve, građani će biti kontaktirani od strane javnog komunalnog preduzeća i dobiti informacije kada mogu da preuzmu kante za komunalni otpad.

Kante će se preuzimati svakog radnog dana od 08:00 do 17:00 časova u radnom dvorištu JKP „Beočin“ na adresi Karađorđeva 4 u Beočinu. Sugrađani koji još uvek nisu kontaktirani od strane Sektora naplate i kontrole korisnika JKP „Beočin“ ne treba samoinicijativno da dolaze.

Zainteresovani sugrađani koji se do sada nisu prijavili i svi koji imaju dodatna pitanja u vezi sa svojim prijavama mogu to učiniti pozivom na broj telefona 021 871 246 radnim danima u periodu od 08:00 do 14:30 časova ili putem e-pošte: office@jkpbeocin.co.rs

Ovom akcijom predviđena je podela 2 230 kanti namenjenih građanima koje je Opština Beočin obezbedila putem konkursa Pokrajinskog sekretarijata za urbanizam i zaštitu životne sredine kao i donacijom kompanije Lafarž.

Verujemo da ćemo i na ovaj način doprineti zajedničkom cilju da nam dvorišta, ulice i sredina bude čistija i lepša!

foto: pexels.com

-
-
-
-
-
-
-
-