Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 27. januar 2023.

Počela vakcinacija protiv korona virusa na teritoriji opštine Beočin

Počela vakcinacija protiv korona virusa na teritoriji opštine Beočin

Počela vakcinacija protiv korona virusa na teritoriji opštine BeočinDom zdravlja „Dr Dušan Savić Doda“ obaveštava građane da su na raspolaganju dovoljne količine bivalentnih vakcina protiv korona virusa koju zainteresovani sugrađani mogu primiti u Beočinu ali i svim mesnim zajednicama naše opštine gde će u određenim terminima dolaziti ekipe sa ciljem održavanja pregleda i vakcinacije svih kojima je imunizacija neophodna.

Prioritet imaju osobe starije od 60 godina, hroničari i osobe sa smanjenim imunitetom kao i lica koja borave u staračkim domovima.

Građani koji su teško pokretni a žele da prime vakcinu mogu je dobiti i u kućnim uslovima uz prethodnu prijavu patronažnoj službi Doma zdravlja.

Počela vakcinacija protiv korona virusa na teritoriji opštine BeočinPočela vakcinacija protiv korona virusa na teritoriji opštine Beočin

Prva mesna zajednica koju je ekipa Doma zdravlja obišla bila je Brazilija gde je građanima održano kraće predavanje o vrstama vakcine i važnosti vakcinacije a urađeni su i preventivni pregledi merenja krvnog pristika i šećera u krvi.

Već u ponedeljak, 30. januara, ekipa Doma zdravlja posetiće i Društvo dijabetičara opštine Beočin gde će se od 8 časova vršiti preventivni pregledi i vakcinacija.

O ostalim terminima vakcinacije u masnim zajednicama, Dom zdravlja „Dr Dušan Savić Doda“ će blagovremeno obavestiti sugrađane na svom zvaničnom sajtu.

-
-
-
-
-
-
-
-