Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 27. januar 2023.

Od ponedeljka počinju prijave za besplatne kante namenjene građanima

Od ponedeljka počinju prijave za besplatne kante namenjene građanima

Opština Beočin i JKP „Beočin“ obaveštavaju građane da od ponedeljka 30. januara počinju prijave za podelu besplatnih kanti za komunalni otpad koje su namenjene građanima.

Svi zainteresovani prijave mogu podnositi telefonskim putem na broj telefona 021 871 246 radnim danima u periodu od 08:00 do 14:30 časova ili putem e-pošte: office@jkpbeocin.co.rs

Od ponedeljka počinju prijave za besplatne kante namenjene građanimaOd ponedeljka počinju prijave za besplatne kante namenjene građanima

Prijava treba da sadrži sledeće podatke:

ime i prezime, mesto, adresa, broj mobilnog telefona, broj fiksnog telefona, broj članova domaćinstva, korisnički broj sa računa za komunalne usluge kao i podatak o tome da li korisnik ima oštećenu kantu ili nije nikada dobijao kantu.

Prijavljivanje će trajati do popunjavanja kapaciteta, a podela kanti će se vršiti počevši od 06. februara, prema utvrđenom spisku u skladu sa sledećim kriterijumima:

Korisnici koji ispunjavaju uslove biće kontaktirani telefonskim putem radi obaveštenja o mestu i terminu preuzimanja, kako bi se izbegla gužva.

Prioritet će imati domaćinstva sa više članova i korisnici koji nisu dobijali kante u prethodnih 5 godina.

Od ponedeljka počinju prijave za besplatne kante namenjene građanimaPrijave od strane korisnika koji žive u stambenim zgradama ili na lokacijama u blizini kojih postoje kontejneri za komunalni otpad, neće se razmatrati. Nepotpune prijave ili prijave sa netačnim ili pogrešnim podacima neće biti razmatrane.

Ovom akcijom predviđena je podela 2 230 kanti namenjenih građanima koje je Opština Beočin obezbedila putem konkursa Pokrajinskog sekretarijata za urbanizam i zaštitu životne sredine kao i donacijom kompanije Lafarž.

Verujemo da ćemo i na ovaj način doprineti zajedničkom cilju da nam dvorišta, ulice i sredina bude čistija i lepša!

#opštinabeočin
#jkpbeočin
-
-
-
-
-
-
-
-